torsdag 11. februar 2010

Se, jeg strikker!!!

Heisann, nå skal jeg legge ut bildene av min ferdiglaget lue. og flere blir det ;) har allerede en bestilling på en i flere farver(multi) og lillejenta bare måtte ha en i rosa, hehe (gliise) og så må jeg prøve denne i svart også, så den er jeg i gang på nå. stikker vrangborden på pinne nr 7, og resten på pinne nr 10, så det er enkelt, rett og vrang hele veien, bortsett fra etter vrangvorden, da forskyver du ribben med en m mot v i hver maske til du skal begynne å felle av, sånn at det blir at vranga vrir seg rundt over hele lua, stilig mønster..må bare ha tunga i munnen og huske å telle innimellom, hehe

Anyway-her er resultatet, nyprosjektet, og farver plukket ut til nye prosjekt

P2113897 P2113898

P2113905P2113906

kanskje litt vanskelig å se mønsteret på lua, men den er der, hihi, og det er en sånn litt pose-lue, men ikke av den lange typen. her har jeg begynnt på den svart lua, og til sist: de litt mere farverike garn-nøstene… de to rosa er til Hanna-mor ;)og så er det ei som vil ha en multi-farvet ei med ribb i turkis, rosa resten av lua..og så ha en dusk på toppen i grønn!!! blir gøy å se det resultatet ;)

Men nå-god natt folkens….

Klem solveig

4 kommentarer:

 1. Hei igjen ! Kjempe flott lue ! Nesten akkurat samme som dattera mi nettopp har laga seg :)) Herlige farger, likte ideen med multifarger og så grønn dusk ! Du får ikkje gjort anna du nå enn strikke luer nå som bestillingane haglar inn :)) Men det er vel kjekt !!

  Ha en fin strikke-lue-helg !!

  SvarSlett
 2. Du er jo flink jo .. skikkelig søt lue :o)

  Lykke til med de nesten også ..

  Ha ei kjempefin helg - klemmer!

  SvarSlett
 3. Så flink du er, Solveig!! Kjempe-fin lue!!

  Er innom for å ønske deg en strålende helg! ... og takke for hyggelige hilsener:)

  Klem
  Anette:)

  SvarSlett
 4. Koselige luer! =) Du er kjempeflink!

  SvarSlett