onsdag 24. februar 2010

livet må gå videre…

Var det ei meget klok kvinne som sa engang… og selv om det er tøfft, så er det sannt, for vår egen , men også for de andres sin skyld rundt oss.

Ellers går man bare helt i oppløsning, og da er det godt å fokusere på de nære og gode ting som ligger oss kjært på hjertet ;) Familien, troen, gode venner osv…

Nå skal jeg ikke være så dyp lenger-så over til noe heeelt annet-----HVOR ble det av alle de vår-tegna???

Slenger med noen bilder i dag også jeg..♥♥

P2204063

sist på februar hos oss…..

P2133959

Mens vi venter på våren, kjøpte Hanna sæler til Rovky,og skal lære han å gå i bånd…

P2133972

Oppmuntringsbilde til meg og alle dere andre som er lei av å fryse

Klem solveig

4 kommentarer:

 1. Hei Solveig ! Er spent på om vesle Rovky blir flink til å gå i band. Heilt sikkert bedre enn min vesle terrier, han er 13 år og kan det ikkje enda :)

  Er ikkje tanken og planen med vesle Rovky som skal lære seg å gå i band eit fint vårtegn ?!

  Ha en fin dag !

  Det nydelige hjertebilde ditt var virkelig ei fin oppmuntring, tusen takk, Solveig. Det er kjekt å bli bloggekjent med deg !

  SvarSlett
 2. tack-it er sånn som man bruker til å henge opp bilder og plakater med.. nesten som plastelina, du får kjøpt det på bokhandlere :)

  SvarSlett
 3. Hei på deg!! Må takke deg igjen for di nyyyyydelige indiska tingene jg fikk av deg.. helt rørt av at du ga meg sååå mye, det var jo absolut ikke det jg tenkte for di brukte kjedelige røde kjøkken sakene!! Håper du blir fornøyd da, ellers får jg vel finne noe annet i tillegg!! Håper formen er blitt bedre, ønsker deg hvertfall alt godt! Stor klem

  SvarSlett
 4. Kloke ord..=)
  OG koselige bilder! Håper du har det bra..

  SvarSlett