torsdag 18. februar 2010

Formatering av data….

hei, folkens-følels som en evighet siden sist!! Er ikke sikkert dere har lagt merke til at jeg har vært borte engang, hehe..men jeg liker nå å tro det da;)

Du skjønner at dataen min har gått full av allt mulig rart (kan skjønne det???) jeg har drevet litt på egenhånd å lastet ned forskjellig program og skrifter osv..NØDVENDIGE ikke sannt??!!

Meen maskina gikk jo såå treigt at jeg måtte få hjelp..så for å få en ganske kort historie fortalt kort-hehe..noe jeg ikke er god til….så tok guben og sletta allt !! tok vare på det som jeg måtte ha ,mail, bilder osv..nå driver jeg å innstallerer inn det jeg appsolutt vil ha igjenn. Men ting tar tid, så bildene er ikke helt på plass på maskina enda..imens-kos dere med ett nedlastningsbilde, og ett nytt sitat ;)

cutequote1_thumb

Klem solveig

2 kommentarer:

 1. Ja det kan man jo lure på .. :o) Skjønt jeg er ikke så eventyrlysten av meg jeg da .. hihi ..

  Håper dere fikser dataen - er liksom litt frustrerende når alt ikke funker som man vil og tror .. :o)

  Ha en kjempefin torsdag - klemmer!

  SvarSlett
 2. PC, hehe.. Jeg er så gla jeg har gått over til mac. Macbooken min er det så utrolig mye bilder på nå, og musikk!! Men den er gir fortsatt ingen tegn til å bli tregere..<3 Og ALDRI klikker den eller henger seg opp heller. "Once you go Mac, you never go back" sies det, og det er jammen helt sant. Jeg skal aldri ha Windowsbasert PC igjen.

  Meeeeen når dét er sagt, så vil nok harddisken på denne også bli sliten etterhvert, -det forventer jeg iallefall...

  Koselig sitat! =)

  SvarSlett