onsdag 28. oktober 2009

SvineinnfluensaStakkars Fredrik... han har fått svineinnfluensa :(

Vi trodde det bare var den vanlige migrena hans, bare litt sterkere denne gangen...men når det svimla for han i tilleg til kvalme og fikk vondt i halsen og beinverk....jaa, da ringte vi legen for å høre.

Hold deen gutten inne til han er helt symtomfri, og han skal ikke på skolen før to til tre dager ETTER at han er blitt frisk, svarte damen!

De hadde ikke blitt vaksinert på akutten, så ho trengte ikke at vi kom, det var ett klassisk tilfelle, sa ho, og så ville de skjerme seg selv også ;) skjønner jeg godt!!!

De holder på å bli nedringt og nedrent av folk med svineinnfluensa, kunne ho fortelle. Skummelt, tenkte jeg... men det er ikke det før feberen er høy(den må følges med) eller at du får problemer med luftveier, vondt i brystet, sånne ting. Ho var så flink og rolig til å forklare hva vi skulle se etter og hva som er mindre viktig ;) glad jeg ringte, jeg!!
Og det så jeg litt på det lure men bleke smile til Fredrik når jeg nevnte hvor lenge han måtte være hjemme...hehehe ;DD

3 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Ja, det er jo selvfølgelig bare koselig å følge deg. Du har jo en koselig blogg:)
  Off har han fått svine influensa. Det har jeg og hatt.. er akkurat ferdig! Har gått nå i 2 uker nesten dårlig.. Og endelig begynner formen å ta seg opp!
  Sov godt, så prates vi snart..
  klem klem

  SvarSlett
 2. uuuææææh! Da kommer jeg ikke på kaffe ennå da, hihi...:)
  Stakkars gutt, håper han blir frisk snarest!!

  Jeg er så usikker på dette med purkesnua.. Burde jeg bli redd?

  SvarSlett
 3. Hei

  Min 17-åring har også fått Svineinfluensa, og min mann snufser fælt for tiden. Ugh, det er vel bare et tidsspørsmål før den tar meg også ...

  Takk for kommentar hos meg.

  De fine fontene jeg bruker har jeg lastet ned fra nettet. Søkte etter "Free Fonts" og kom inn på mange sider hvor du kan velge og vrake i gratis fonter du laster ned på PC'n din.

  Krusedullene finner jeg på ulike nettsider og kopierer de bare inn hos meg.

  Lykke til og ha en flott helg.

  Hilsen Marit

  SvarSlett