lørdag 31. oktober 2009

bilderedigering

Hei igjen, harprøvd meg på litt redigering i natt, og det var så gøy!! fikk noen tips fra ei som hadde ein blogg, og ho nevntemange gratisnedlasings-versjoner som man kunne bruke åprøve seg med ;) Har bare to-tre problemersom jeg håper noen kan hjelpe meg med...pliis-HELP!!
1) når du tar ett bilde og skal redigere det, da blir det sånn hvis du lagrer.Men går det ikke ann å ordne sånn et mann kan ha både orginal-bilde ogdet ferdig-redigerte bilde???
2)Her har jo jeg prøvd megpå farver,klipping og legge inn skrift... men klippinga var kjinkig!! er det bare jeg somer utolmodig,ellerer det noe spessielt man skal gjøre dor å få avlange bilder?
(fikk bare mindrefirkanta:( )
3) Og såden sendinga... når jeg endelig var ferdig,så tenktejegat dette måtte være lettå leggetilbake i mine mapper,bilder ,) meen-nei. tilslutt sto det sende som e-mail? og jeg slo til og sendte det til gubben, hehe.så måtte han sende til meg. ble litt tungvint,kanbli det i lengden, noe forslag??Ho snille dama som ga alle de tips om fotografi og edigering kan du leseom i bloggen hennes "kvardagsliv i storemyr"
god helgvidere til dere,her blir jeg vel sittende,hehe

hilsen solveig, som ikke gir seg så lett ;)

2 kommentarer:

 1. Klart det er greit at du nevnte meg i innlegget:0)
  Kjempekoseleg at du har lagt deg til som følgar og, det er jo så gøy å finne fram til nye bloggar og ikkje minst at andre likar bloggen min!! Legg meg til hos deg og..
  Angåande lagring så bruklar eg å gi bildet nytt navn, t.d fiskaren på bildet av Fredrik med laksen. Deretter går eg opp på fil og lagre som. Då går eg innatt i bildemappa og vips så kan eg lagre:0)
  Håpar dette var til hjelp, ellers er det berre å spørre. I picnic kan du stretche bilda avlange dersom du går inn på collagefunksjonen. Men er litt usikker på om det går i gratisversjonen!!
  Ha ein fin dag Solveig, klem

  SvarSlett
 2. Så artige bilder! Hehe, meg og markus jo<3<3 Du er flink mamma, og kjenner jeg deg rett, så klarer du å redigere i alle former, farger og fasonger snart! Lærer jo skikkelg fort! :) Flinke mamma!

  SvarSlett