fredag 16. oktober 2009

kjøkkenet del 2

Nå er kjøkkenet ferdig,minus fliser og de rette lift-gardiner(de er ikke kommet opp enda) Jeg er rimelig fornøyd kan du si ;))

Dette er skryte-skapet mitt, hehe, neida.. syns bare de skapa var så fine at jeg slengt med ett eller noen ekstra bilder jeg...
Denne "øya" hadde jeg fra før, og stolene. Det er samme serie som resten av kjøkkenet, som vi kjøpte på Ikea. Jeg har valgt å "sprite" opp med rødt som tillegs-farve på kjøkkenet. som f. eks den hylla over. Vi valgte også å ha kjøleskapet for seg selv, sånn at vi fikk den amerikanske versjonen, med isbiter og vann. har ikke angretett sekund!! ;)

Peisen på kjøkkenet sto her da vi flyttet hit. Og det er deilig å fyre i den på guffne dager, helt hærlig ;)) ved siden av har hanna-mor sin plass <3
Dette røde skapet kjøpte jeg av ren impuls på Ikea da vi flyttet inn,og da var jeg egentlig ikke begynnt å tenke rødt somett tema på kjøkkenet, men trenkte bare litt mere plass til saker og ting, men nå er jeg blitt så glad i det skapet at det får stå <3
Min store stolthet, vasken, og det eneste jeg ikke forhandlet om, hehe. De liftgardinene der er historie..skal opp noen med mokka, og rødt i ;) tar bilder av de senere.
Her er resten av kjøkkenet på den sia. se for dere røde og naturhvite avlange fliser i mønster under skapa. Tar imot tips og råd... ;))
Her igjen min kjære hylle med div på. blir litt hjemmekoselig sånn syns jeg...
Her ser dere andre sia med "øya" som vi bruker å spise mye frokost på ;) og som dere ser her også så har vi utgang til altanen her, her kommer det selvfølgelig en rød liftgardin ;) (merk.katte7hundeluka.anbefales til alle dyre-eiere)
Litt mere i "hel-figur"...mere for å vise gulvet som vi valgte. og benkeplatene som vi valgte er i Eik, heltre.

Her ser du at det er en sånn halv-vegg inn til stua. Der skal det henge to svære Lykter fra Indiska,men har ikke rukket å få de opp enda. Tror og håper det blir en mykere overgang til stua sånn. Noen tips?

4 kommentarer:

 1. Takk for koselig hilsen. Kurvene er fra Rice.

  Så fint kjøkkenet ditt er!!

  SvarSlett
 2. Det der ble skikkelig flott!! =) Må være herlig eller?? =)

  SvarSlett
 3. Å du og du , for ett flott kjøkken. Ja der blir det nok lett å trives. Fint med de røde innslagene. Jeg har hatt rødt som temafage på stuen min, men etter to år var det nok. Greit med sånne ting som kan byttes ut, vi blir jo før eller siden lei av det uansett.
  Men vakkert er det, rød er en pirrende farge.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 4. takk,takk. ja trives her;) derfor jeg er så usikker det med flisene... men da får jeg bare gå lei etter noen år og bytte..tenker jeg? :S

  SvarSlett