fredag 23. oktober 2009

fredags-"updates"

det er natt til lørdag nå, men jeg springer bare sånn fortest innom bloggen for å fortelle om stavangerturen til gubben og jeg... for å hente bil til jentungen..

Vel, for å gjøre den historien kort, så ble det ikke noe bil på ho, den volvoen som så så fantastisk fin ut på nettet og hørtes så overraskende bra ut av eieren...for DET VAR HAN IKKE!!!

Men over til noe nesten syykt.. på vei dit kjørte vi forbi ett lite sted som het Moi... noen få hus, og en bensinstasjon(virka sånn på meg) men så fikk jeg se noe som gjorde at hjertet holdt på å komme ut av mitt gode skinn, og jeg stammet og kvinte om-en andre..hehe OG gubben satt som ett spørmålstegn !!
Jo-jeg oppdaga, ved siden av den lille bensinstasjonen på Moi var det ett skilt det sto Landstil på!!!
Jess-folkens, det er den berømte butikken chic, chabby franske landstil-butikken på Moi jeg snakker om (nettbutikk også)
Etter at jeg fikk pusten tilbake, greide jeg å forklare sånn stykkevis og delvis hvilken sensasjon dette var...vi kan vel si at hans entusiasme ikke var like stor som min, men han smilte varmt, og sa at etter vi hadde sett på den bilen(rønna) skulle han stoppe så jeg fikk springe inn å se litt ;))))

Og det fikk jeg!! Nydelig butikk, Fikk hilse med eieren, dattera og ei søt jente som arbeidet der, og alle var så koselige og hjelpsomme. Vi sto ganske så lenge å prata ,)...veel, mulig jeg prata mest, blir litt sånn når jeg er gira, og nervøs, så sorry, dere på landstil...dere var topp!! hilsa tom på mannen i huset, vi sto der med hver sitt fotoaparat og utveksla noen muntre kommentarer, hehe ;)
Jadda, ho spurte om jeg ville ta bilder, OOoog da holdt jeg på å gå i dørken, seriøst!! Hadde så lyst å spørre, men turte ikke, så jeg ble så glad<3<3>
Men nå må jeg sove, så det får dere se bilder av i morgen... natta og God helg!! ;)

2 kommentarer:

 1. så gøy!!!! gleder meg til å se bilder..:)

  SvarSlett
 2. Heia
  Vi har ikke nettbutikk, men butikk i real life. Noen av de tingene jeg lager sender jeg også. Det ligger her på denne siden. Bildene fra butikken er lagt ut for info til våre kunder.

  Den stor krittavlen koster kr 450,-
  Hjerte kr 35,- og lavendelposene min kr 35,-
  Tavlen er for stor til å sendes, men de to andre tingene kan jeg godt sende i posten til deg.
  Send meg en e-mail til
  termoen@loqal.no
  om duer intr.
  Klem

  SvarSlett