mandag 26. oktober 2009

Elleville dager

Hei, ja nå er det mandag igjen. Og her regner det... huff ikke noe oppmuntrende vær. Men tenkte jeg skulle vise hva jeg fannt på en interiørbutikk på fredag ;) fatet er i fattigmann-sølv og jeg fikk det nedsatt 70 %, johoo!! og den skåla od den sølvhjertene og den lille krokka fikk jeg 30 % på ,)) lyse-stakene hadde jeg fra før.

Så nå sitter jeg her med vondt i halsen og koser meg med tente lys, prøver å stenge stygg-været ute, og venter på ett vennepar på besøk ;) skal ta meg en stoor kopp te!! ha en god mandag videre ;)
Ps. er det noen som vet om hjerter i ulike form/farver og materialer, så gi tips til meg, pliis!!! jeg er helt hekta på hjerter ;9)

2 kommentarer:

 1. Sist gang jeg så hjerter i Mysen, tror jeg det var på den dingsebomsbutikken ovenfor ABCfrisør, eller lenger opp eller nedi gata.. hmmm.. husker dårlig jeg. Men der hadde de iallefall hjerter den gangne..:P
  Fint fat! 70% avslag, -det liker vi! =)

  SvarSlett
 2. Hei. Tusen takk for komentar. Du spør hvilke greiner jeg har brukt, og det vet jeg ikke. For jeg er ikke noe hagemenneske, men det er en sånn hengebusk, hvis du skjønner. Men den var i hagen før vi kjøpte huset, så jeg aner ikke hva slags busk det er. Siden greinene vokserfra midten og ned, så var de lett å bøye til.
  Såg ett spesielt hjerte i siste bolig+ idag. Du vet sånne enkle kleshengere du får hos renseriet. Den var malt rosa og bøyd som ett hjerte...Kult...jeg har sittet å laget ett sånn nå ikveld. tenkte å male det hvitt.
  Kanskje det kommer på bloggen en dag...

  Nyt kvelden.
  Klem Ann<3

  SvarSlett