onsdag 9. september 2009

tanker i natten....

sitter her klokka kvart på to midt på natta, å bare får ikke sove, så masse som er blitt gjort i huset, og så masse som gjenstår!!! Masse kaos overallt.. Kjøkkenet halveist revet, soverommet halvveist ferdig, you seee???

Skal ikke klage, sånn egentlig ;) skal på IKEA i morgen å hente dørene på skapa til soverommet, så er allt i boks der. Og fredag kommer Kjøkken-innredningen, så da er det vel helt texas her ei stund, men må bare se fremover til allt blir ferdig... men må si sånn som han på "lange flate baller" blir så ille nærvøs av sånnt, jeg" hehe ;)

Så er jeg fraværende ei stund, eller hvis dere møter på meg, og jeg svarer i hytt og pine...hvis jeg i det heeele tatt enser dere, ja så vet dere at hjernen min er litt på høygir for tia, og er på ferie sånn innimellom der..heheh..skal ikke være enkelt.

men nå ble jeg faktisk trett, gjeisp..det hjelper faktisk å blogge litt om allt og ingenting!!! anbefalest til alle<3<3< natta ;))

2 kommentarer:

 1. SV: Hei! Takk for kommentarten..:) Jeg tror nok det at hvis du stikker innom bloggen til Isabelle og spør henne litt, så svarer hun sikkert...:)
  Link: http://isabelleberta.blogspot.com
  Selv har hun kommentert innlegget mitt i facebook, (alle innleggene mine kommer automatisk inn i facebook også, så jeg når flere folk, hihi..), så om du legger inn en kommentar med spørsmål der, ser hun jo det også..:)
  Klems..:)

  SvarSlett
 2. åååå, lurt ;) har kommentert på sia di, så da ser ho kanskje det? savner deg...klem<3

  SvarSlett