fredag 11. februar 2011

Nå trenger jeg DERES hjelp!!!

Jeg sitter her å ser på bloggen min..ser på andre sin… og føler meg atter usikker. Når jeg startet med blogging skrev jeg om allt mellom himmel og jord, så beggynte jeg å peile meg inn mot interiør noe som ressulterte i mere “følgere” og derpå flere kommentarer. Men som den personen jeg er så består livet mitt av mere  enn ting og tang, så jeg skrev om allt som opptok meg i hverdagen.  Da dalte kommenteringen.. Såå mitt spørrsmål er : blir en sånn type blogg for rotete sett utfra?? bør det helst være en ren interiørblogg,
tumblr_lg9ilu2mSO1qbbb9yo1_500_largehouse11_large
En moteblogg, en hverdagsblogg, eller en mix ?
freeyourbliss.tumblr_large
Hvis du ser nedover sia mi..sidene.. så er det ganske magert med folk som er innom eller kommenterer, ikke at det er det viktigste..men det er jo koselig å vite at man skriver/legger ut noe fornuftig! eller?? :/
Såå- Jeg tAR IMOT ABSOLUT ALL KONSTRUKTIV KITRIKK OG RÅD om det er om tema, sia , oppbygging, måte å skrive på, farver osv.. HELP- I NEED SOME HELP!!!!!!!!
Håper på hyggelige råd og tips fra dere Smilefjes
Klem solveig

3 kommentarer:

 1. Hei og hopp!
  Vel, jeg har lurt litt på det samme selv! og jeg skriver jo på to blogger...
  Jeg har kommet frem til at jeg skriver det som passer meg :) Og det som skjer i hverdagen min. Og prøver å alltid ha med mange bilder, slik at det blir lekkert å se på.
  Akkurat nå er det ikke mye kreativt som skjer i heimen, fordi jeg er kreativ på skolen, men etterhvert vil jeg vise frem ting jeg lager, opppdrag etc. Saker jeg tror er interessante for andre.
  Jeg synes selv det er koselig å lese blogger om hverdagen og kreative syslerier. Og tips, det liker folk:)

  Derfor synes jeg at du skal gjøre slik du vil selv.
  Liza.

  SvarSlett
 2. Synes du skal skrive det du har lyst til jeg =) Klæm Linn

  SvarSlett
 3. Hei snuppelupp.
  Synes du er flink jeg. Min blogg kan vel knapt kalles en blogg. Ikke er den personlig, og ikke skriver jeg stort heller, hehe.
  Har liksom lagt meg på interiør, men mer via håndarbeid, og ting man kan lage selv. Og har jo hatt mye glede av "nettbutikken" min, i tider hvor jeg ikke har klart så mye annet ;)
  Liker godt at du ikke fokuserer så mye på TING :) Livet består av så mye mer...
  Flinkis <3
  Suss fra meg

  SvarSlett