onsdag 16. februar 2011

En trist dag…

Vår aller kjæreste Thea-mor (gammle-katta vår, som ikke ble så gammel) døde i går… Hun rakk å bli nesten fem år bare, det er jo ingen alder for en katt.  Fire kull med velskappte nydelige barn har hun hatt, men hun fikk øremidd etter sitt tredje kull, noe som førte til ett inngrep, antibiotikakurer.. og da hun  ikke var sterk nok til sterilisering, ble hun gravid med kull nr fire. hun greide seg greit, men slet med øret. Midden var borte, men infeksjonen var ikke til å få bort, atter en gang var det inn til dyrelegen for å få gode råd.. men det var ingen kurer eller gode råd igjen.. Trist fjes ho var døv på det ene øret, veldig redusert, og betennelsen hadde “spist “ seg inn i øret.
Forferdelig for oss mennesker, men med tanke på at ho ikke hadde det noe godt, så var det kun en ting å gjøre, og det var å si farvel…
Jeg ble en ting klokere utav dette.  (jeg har en ho-katt til) og den skal sterilliserer veldig kjappt!! for hvis ho skulle få en infeksjon, betennelse eller noe, så kan ho behandles tvert. For er ho gravid, eller  dier kattunger, eller er nettop ferdig med “småbarn” så er katta kanskje ikke sterk nok. og DET vil jeg ikke oppleve igjen!!
PC172557
Vår elskede Thea


Klem solveig

2 kommentarer:

  1. Godt skrevet, eni med du.
    Kal'n

    SvarSlett
  2. Så trist. Gruer meg til Frikken drar. Men det er nå ei lita trøst å tenke på at nå slepp ho å ha det vondt.

    Stor klem frå Petrine

    SvarSlett