fredag 29. januar 2010

premie og senkveld…

Heisann, oppdaget nettopp at jeg har vunnet vallsticker med teksten “min lille prinsesse” <3<3 fra Hilde Heimdal sin blogg/nettbutikk. Tusen takk skal du ha, den var supersøt, og endelig kan jeg si at jeg er den stolte eier av en wallsticker!! Sjekk ut bloggen til Hilde Heimdal, den har masse bra-anbefales ;)

Så vil jeg bare dele en liten finurlig ting med dere sånn helt på “tampen” mot helga, og det var noe artige greier jeg ble introdusert for da jeg var hos ei veninne av meg. Dette har jeg aldri sett før, men jeg syns det var så dekorativt, både med og uten blomster, at jeg bare måtte dele det med dere!! Kuler…som er bittersmå, som du får kjøpt hos blomsterhandleren. hell noen sånne i en vase, hell masse vann over, og de sveller ut og blir store bobler eller ser ut som gjennomsiktige klinkekuler. da er det inge vann igjen i vasen, men blomstene får det de trenger, og mere, for de kulene er fulle av næring, så da holder blomstene lenger-fasinerende, ikke sannt??!! Du kan få kjøpt så de blir stoore kuler, og så de blir litt mindre. Veninna mi kunne t.o.m fortelle at de hadde sånne i alle slags farver!! Er det jeg som er veldig treig, eller kom jeg med en nyhet ? ;) (vær litt snill med meg, det er jo helg, hehe)

Her er bilder av vidunderet:

P1143331 P1143333 P1143336

Fint, ikke sannt? på det siste bildet, var ikke alle kulene kommet opp enda…men du forstår nok konseptet ;)

ha en god helg, folkens<3

Klem solveig

3 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig hilsen. Det er rart med å dette å sove sammen. Vel, egentlig ikke så rart. Vi voksne liker jo også det.

  Så nydelige kattunger dere har hatt! Ha en flott helg:)

  SvarSlett
 2. Hihi .. kan jo forsøke å være snill men jeg hadde sånne kuler i konfirmasjonen til edstejenta for snart tre år siden .. riktignok var de litt mindre da .. :o) Har også en variant som ser ut som isbiter/knust is .. :o) Tilsetter gjerne litt farge i vannet jeg .. for å forandre litt på dem .. :o)
  Men det er veldig gøy å eksperimentere med da :o)

  Ha ei fortsatt super helg - klemmer!

  SvarSlett
 3. Det var jo utrolig kult! Det visste jeg ikke noe om! Det må jeg prøve en dag! =)

  SvarSlett