onsdag 6. januar 2010

Hjemmedag


Farmor og fredrik diskuterer om de skal spille "millionær", eller se TV...lurer på hvem som vinner ;D

Hanna og Mormor koser seg sammen som alltid<3<3


Ja, nå er endelig hverdagen kommet, vi er hjemme igjen til det kalde og snøfyllte sør.
Utrolig deilig å komme hjem til familie, venner og mamma, bare kose oss med de!!

Men det var deilig å komme hjemtil senga si igjen, kattungene, marsvinene (som gode venner har tatt så godt vare på <3)>
Da var vi glad da!!!-og sultne..hehe ;))

Nå i kveld er det like over -20, og det har ikke vært slukket i ovnen siden vi kom hjem, enda syns jeg det er kaldt... Vi har tempurmadrass på soverommet vårt, så hvis vi ikke har en viss temp der, er det som å legge seg på en stor sementblokk!!

Skal ikke overøøøse dere med bilder fra oppholdet, så tar litt hver dag noen dager fremover... vi var jo litt overalt, men i puljer mye til mamma og var vi heldige fikk vi være samlet ei natt eller to sammen alle sammen, og da var vi der det var mest plasshos svigers ,)
Det var godt at vi fikk til å dra oppover denne jula med alle fire unga, hele familien samla-hjem til mamma. Det er noe som mamma satte umåtelig pris på,det så jeg.. og så fikk ho treffe jenta til marius, Marte igjen<3>og Maja sin Markus <3<3>
(bær over med kvaliteten på bildene, måtte ta med compaktcamera-mitt, pga det andre skulle utforskes litt av Anette, som har litt greie på camera som ikke samarbeider ;D) )

Er så trett,men her er noen få bilder for natta...

Klem solveig

2 kommentarer:

  1. hei hei velkommen hjem! Jeg tror jeg har funnet det ut men kanskje vi kan ta en kveld snart? Det skjer veldig mye i Januar så den eneste helga jeg har ledig er nå til helga. Kan du ikke sende meg en mld eller noe?

    SvarSlett
  2. Koselig med tur vekk, men herlig å komme hjem ja..:)
    Ha en flott dag..=)

    SvarSlett