onsdag 20. januar 2010

mens vi venter på våren….

Usj, er så lei vinteren nå!!! kaldt , slapsete, altfor mye klær, ikke morrsomt uansett hvor farverike luer og skjerf man har…huden er som en tørket sviske (unnskyld uttrykket#)allt er ligsom på siste verset nå i det solen skal komme å “redde oss” som ROPER etter hjelp, hehe… og mens jeg venter på litt mere sol enn det vi har fått hittil ( det snør nå..stønn&%¤) så har jeg farvet håret mørkebrun, sånn litt i stil med min sinnstilstand for øyeblikket ;)

I morgen kommer Pia-mor og skal hjelpe meg å stripe håret. Spennende, må gjøre noe for å få litt liv i hverdagen før våren setter skikkelig i gang!!

Så jeg,gubben og størsten dro til sverige for å kjøpe mat..lissom… men borte ble jeg ei lita stund for å kjøpe min “kick start-nød pakke”

P1203346

Klem solveig

4 kommentarer:

 1. sv: hei! tusen takk! blir nok flere tips etterhvert :)

  nope, det er ikke min naturlige farge, men skulle gjerne ønsket det! :) men fargen min nå er litt mer rød enn på bildet.

  SvarSlett
 2. Hej på deg!
  du kunne ikke sendt meg adr din på mail til meg kanskje ;) så jg kanskje får sendt di røde sakene til deg, å sorry for at jg er så syyyyyyyyyyyyyyykt treg.. ;) Eller om dere skulle være innom fredrikstad så gi meg beskjed :D Klem klem
  Isabelle
  isabelle_cabral@hotmail.com er eposten

  SvarSlett
 3. Hei på deg!! :)

  noen ganger trenger man bare en sånn kick start! trenger sånn ofte jeg på disse tidene her..

  Må kose deg masse!

  klem klem

  SvarSlett
 4. Ser ut som en koselig blogg .. Legger meg til som følger og kommer tilbake igjen :o)

  Ha ei flott helg :o)

  SvarSlett