torsdag 18. juni 2009

nordover

etter mye tenking,snakking med legervurderinger opp og ned og i mente... har avgjørelsen fallt-nå drar jeg til Mosjøen til MAMMA'N min :)
Ho har vandret fra det ene til det andre sykehuset, så det var ikke lett å holde seg rolig og vente til vi fikk en avklaring på hva som feilte,og når jeg evt jeg skulle dra. men i dag blir ho sendt hjem fra Tromsø.
Ny medisin, men ustabil, for den har ikke begynnt å virke enda. Hadde ei åre som ikke var helt rett fasong på, eller noe sånnt, så der kom smertene fra. Jeg mente de bare skulle ta ut den åra,og sette i ei som var rett og fin,men neeeei, vi prøver med dop først, og virker ikke det,SÅ kan vi vurdere om vi må gjøre mere med ho.. what???!!!?!
Norske sykehus..skal jeg le eller gråte? de skal være glad jeg ikke var der oppe sammenmed ho, ihvertfall...
Broder'n tar imot ho i kveld, så får jeg daffe meg oppover i sånn passe kaffe-tempo, sånn at jeg er framme i morgen.
For bare ho går på badet, så løper hjerte.... og folk i den tilstanden sender rike helsenorge hjem??
men..må prøve å ikke vise det til mamma, all agressjonen jeg har til de sykehusene, hehe. Kan jo bli hjert-infark av meg da, hehe..neida.Uffda,galgenhumoren tok helt overhånd :))
Ha det bra i regnet da ;) tror dere får bedre vær over helgen, og møkkaværet kommer nordover da..så det er godt fordelt<3<3

3 kommentarer:

 1. Hei mamman min!
  Syns det er bra at du drar oppover til kjære mormor. Lykke til på kjøreturen! Jeg skal knuse deg med god hade-klem og gi deg en kjøss på kjakan! Glad i deg<3

  SvarSlett
 2. Så det ble tur på deg ja. Tenker masse på deg! Kjøre pent og forsiktig, og kom hel tilbake!
  Hilse mamsen fra oss, og ønske masse god bedring!
  Snakkes snart.
  Suss og klem fra oss

  SvarSlett
 3. Oj, var det noe sånt som feilte/feiler henne.. Sett inn en rett åre!! Jeg stemmer herved for den løsningen..:)

  SvarSlett