søndag 8. august 2010

hula-hula ring!!

Etter en intens vårøkt mot kiloene (ja, ikke overdrive nå, solveig… men når jeg ikke ble distrahert a kaker, selskaper, besøk osv…) så greide jeg og en veninne av meg å kjempe mot kiloene. La den ene slagplanen eter den andre med variert kosthold, gode matvaner osv ;)

Men men litt avstan mellom oss, forskjellige rutiner osv..så så vi fort at treninga var det vi kanskje “skulka” mest på… (spessielt jeg!!) selv om jeg hadde fått meg sånn flott skritt-teller, men hva hjalp det med det når jeg lånte den bort til yngstejenta vår, og så skrev jeg opp det ho hadde løpt den dagen..?? …ehhhee..bluss….:/

Sååå: Vi fannt ut at flere grep enn bare kosthold måtte tas, og det gjorde vi!! vi kjøpte oss sånne rokkeringer!! Vet ikke hvor flink veninnaa mi har vært ( skal ikke nevne navn) men jeg rakk å bruke min to ganger før jeg dro på ferie, og stort sett har blitt servert ostekaker, og alkens ikke-diettsaker her..!!!

Og i går var vi i bryllup hos våre gode venner Torstein og Elisabeth, og det var ikke slankemat der heller..

I morgen setter vi nesen hjem, og jeg må si at selv om vi har hatt en hærlig ferie, så gleder jeg meg til å komme hjem og få ting i runtiner igjen.

Men først : unga tok bilder av meg da jeg testa hula hula ringen, og den var tung, og svær!! ble helt blå, men…man må lide for skjønnheten som min kjære mor sier, hihi ,) den skal visstnok kjelpe på mavemusklene…. får se da…1.regel er vel å bruke den.

DSC_0203 DSC_0204 DSC_0207

DSC_0211


Klem solveig

3 kommentarer:

 1. Du verden, du spreke dame ! Du får det jo til !!!

  SvarSlett
 2. ..Åååå, sånn vil jeg ha også ;-)
  Kjør på, snuppa ;-)
  Klem fra ho Hilde

  SvarSlett
 3. For et herlig innlegg! Ler godt !
  Slik skal det være, stå på videre! Klem fra bestemor!

  SvarSlett