fredag 9. april 2010

Ikke helt “blomster-Finn….men DE LEVER!!

Dagen i dag startet ikke noe særlig bra. Jeg våkna med vondt i hele kroppen, vel vitende at jeg måtte bare bryte meg opp, da jeg hadde legetime…

Ting ble jo raskt bedre da jeg oppdaget at sola skinnte inn gjennom vinduet. Jeg fikk på meg klærne, vi kjørte ungene på skola, og så vipps så var legetimen også unnagjort ;))

Etter en kaffekopp hos gode venner, følte jeg at arbeidslysst og ett snev av overskudd kom snikende. Sola sto fremdeles midt på himmelen og varma…ja, det var nesten så jeg følte den smilte til meg!

Jeg kom på at altanen var jo ryddet og gjort klar til sommer-sessongen, så hvorfor ikke begynne å bære ut litt overvintrings-plantrer? ihvertfall fire planter har overlevd vinteren og det syns jeg ikke er så verrst til å være meg.

Jeg var ikke lite stollt da jeg satte krukkene med de stusselige plantene ned på altanen så de skulle få “sleike” litt sol, og forhåpentligvis komme seg etter hvert ;)

Og så “juksa eg ulite granne” med at jeg klaska noen påskeliljer oppi noen krukker ved inngangs-partiet, sånn at det ser litt mere koselig ut frem til de andre plantene kommer seg.

Men da ble det tomt for blomster i gangen…hmmm….jaja, nå er våren her, og da skal blomster’n ut!!!

P4044436 P4094464

P4094468 P4094471

P4094463 P4094472

P4094465

som dere ser, noe stusselig etter en laaang vinter, men han lever!!! noen tips til å få han stor og fin igjen?

Ha en riktig god helg folkens

Klem solveig

3 kommentarer:

 1. Eg synst det ikkje er juks "å klaske påskeliljer oppi", som du så poetisk uttrykte det :))Sammenligna med meg har du fryktelig grønne fingrar ! Det er så herlig å sjå dei første spirane titte fram. Sikker på at du kjem til å få sjå mykje fint på terassen din framover !Det var koselige bilder du hadde tatt og kjempefin med desse lyktene og krukkene :)

  Den flottaste spiren du har vist i dag, var at du trass "låkter" kom deg opp og ut ! 3X3 hurra for Solveig ! Du bærer ditt namn med rette !

  god helg til deg og dine

  SvarSlett
 2. Ååå vennen! Sååå utrolig hyggelig å høre at du har hatt det litt lettere i dag! Tapre jenta! Nå ble jeg skikkelig glad!
  Og så koselig at plantene lever. Det er alltid moro. Tipset mitt må være at du bør ta de inn om kvelden en liten stund til. Nattefrosten kan være skummel ennå. Men ellers er det bare å vente ;)
  Så stolt av deg jeg <3
  Suss & knuuuuus

  SvarSlett
 3. Hei hei!!
  Fant deg via en kommentar på en blogg:)
  Koselig det var her inne hos deg:) Så flotte unger du har! En flott bukett unge mennesker:) Heldig du:)
  Legger meg til i følger listen din,så jeg kommer lett tilbake neste gang.
  Plantene dine må nok inn om kvelden ennå ja,frosten er her ennå og knærter plantene:) Du kan knipe dem litt når de begynner å skyte,så blir de mer fyldige:)
  Klem Mona

  SvarSlett