mandag 5. april 2010

Ferieslutt…

Ja, nå er ferien over, og det er tilbake til hverdagen. Noen har sikkert vørt på hytta, andre har vært hos familie, mens noen , som oss, har bare vært hjemme…

Men vi har kost oss, hatt besøk, vært i besøk, sett masse filmer, hatt skikkelig kvalitetstid med ungene og som i alle ferier…spist alltfor mye og alltfor feil mat ( kan vel strengt tatt ikke kalles mat-gotteri :-#)

Godt med ferie, men skal bli godt å få døgsrytmen tilbake!!

Men vi har rukket mere enn å bare ligge på sofaen å glane film, spise osv.. vi har jovært heldig med værtet de siste dagene her på østlandet, så da var det ut å rydde på gårdsplassen, spyle altanen, og opp med hagemøblene- yess, sommer’n er like rundt hjørnet folkens!!!P5030130

Klem solveig

3 kommentarer:

 1. åå det er så deilig når sola begynner å komme fram. Nå skal jeg ut selv om det er overskyet og rydde litt ute så det er klart når sola forbarmer seg over oss igjen :)
  vi må snakkes snart..

  klem

  SvarSlett
 2. Ååh, ja det håper jeg virkelig. Vi har sittet ute på verandaen i kuldegrader pakket inn i kjeledresene, bare fordi det var en antydning til sol. Og da må jeg si vi savnet sommeren:)
  Så det skal bli så deilig. Da må vi møtes for grillings:)!!

  SvarSlett
 3. Ja, er det ikkje godt å tenke på at dagane blir lysare og lenger, og at vinteren har gått i hi ! Her i huset har vi også ete masssssssssse maaaaat i Påska, men det gjer ingenting :))

  Ha en fin onsdagskveld !

  SvarSlett