søndag 22. november 2009

Uvenn med Cameraet!!

P9251281

Nå har jeg drevet å kranglet med cameraet mitt i flere uker. Beggynnte med at det var rene sveiser-anlegget, og noa annere innstillinger jeg ikke helt forsto, men fikk de forklart av fotografen der cameraet ble kjøpt, pluss at han ga meg litt bruker-info...

joda...par dager etterpå var jo allt sila ut, og der ville ikke cameraet ta bilder, og TOK det bilder..ja, så tok det det sååå sent at da var jo objektet gått sin vei for lenge sia!!!

Har heldigvis fler veninner som er over gjennomsnittet flinke med foto, så jeg dro først til min kjære Monica, som fannt ut at her var det noen innstillinger som var helt feil, så hvis jeg gjorde sånn istedeted for sånn,så ble cameraet raskere, og det var det jo hjemme hos henne!! MEN...når jeg kom hjem, hadde jeg glemt ca 9/10, og cameraet levde sitt eget liv igjen...

Men det topp seg virkelig igjen i dag, da lille-jenta Hanna skulle være med på skue-spill, og jeg var jo klar som ett egg og tok massse bilder. Men underveis, så jeg at bildene var mørke, og uklare og noen ble bare skygger,!! Panikken tok meg fullstendig, og jeg prøvde allt av innstillinger, og hadde mest lysst å hyle av frustrasjon :(


Men på bordet bak meg, satt det ei velkjent dame som er veldig flink med foto(vi hadde snakka en del om camera førpå kvelden) og jeg bare stima bort til Anette, og hadde mest lyst å gråte...prøvde å forklare hva som feilte, visste ho de fatale bildene. Og ho bare ojoj, jammen det skal vi prøve å fikse ;)

Så ho visste meg en god del om hvordan jeg skulle stille inn på manuellt, for å få bedre kvalitet, og div.annet. Og så fikk jeg hulka meg til ett lite foto-kurs hos ho, jippi!!! ho har nemlig hatt min type camera før, så ho kan dette ;)

Føler jeg ser lyset i tunellen nå... ;D


Skal legge ut de bildene som ble bra fra forestillinga, og ellers det som foregikk på grendehuset ;)

pluss en liten bilde-fortelling om helgas aktivitet,men det blir litt senere... nå må jeg bli venner med cameraet igjen!!

Klem solveig

3 kommentarer:

 1. Så bra at du har så snille fotovenninner:) Håper du fortsetter å være venner med kameraet:)

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Det var godt du fikk hjelp av en med mere erfaring med den kameratypen.:) Jeg satt og knota endel, har jo aldri sett en så merkelig meny før, hihi..:) Bare uvant for meg vettu.. :)Men koselig at jeg hjalp litt der og da iallefall.. =)

  SvarSlett
 3. huff.. jeg skulle gjerne ha hjulpet deg mer .. men sånn er det :) vi får ta en kveld da vettu :) i ro og mak :)

  SvarSlett