søndag 1. november 2009

pakker;)

Pakke nr1)
Var spennt da jeg fikk disse fine rosa pakkene fra BO MED BARN som jeg har besstilt ;))), vopps-der har jeg revet av papiret og der var det jaggu-me to hjerter igjen(kan du skjønne ,D) to hærlige såper og de klesklipene jeg har tenkt å bruke til å henge opp kunstverka til barna med.
ble kjempefornøyd!!! Det røde hjertet er allerde på kjøkken-veggen <3
Pakke nr 2)


Og så , samme dag kom det en DIGER pakke fra min kjære mor fra kalde nord <3>
Og så sender ho vinterens forsyning med lester og votter som dere ser her, i alle farver og varianter (I LOVE IT) Denne gangen hadde ho slengt med noen små duker/brukker som jentene kunne arve hvis de ville. To av de beholdt jeg...de bringte meg rett tilbake til barndommen ;D
Og så i ett av votte-parene lå den berømte konvolutten med penger, der jeg får i oppgave å kjøpe noe til unga og familien til jul, hehe. Syns det er greit ho gjør det sånn, jeg. mamma er syk, begynner å dra på åra, og det er ikke lett å følge med på hva unga/tenåringene vil ha eller bruker nå for tia. Og for ho er det viktig at alle får likt på sånne dager. Vi er ikke så opptat av det, men vi elsker å få pakker av mamma/mormor og alle andre, ikke misforstå!!! men når pakkene kommer er ikke såå nøye, hehe. jeg elsker pakker året rundt, og det gjør ungene også ;)
5 kommentarer:

 1. Herlig med pakker i posten!
  Jeg fikk også pakke i posten av mamma på lørdag; TI PAR sokker!! fire par til meg og resten til unga. Unga ble så gla og tok de på med en gang..:P Una mine er litt rare, de blir så gla for klær og sokker..:P

  SvarSlett
 2. Pakker i posten,stas hver eneste gang!! Du jeg lager nok ikke slike tepper for salg,mye jobb med de...men takk for ros!!
  Anette:-)

  SvarSlett
 3. SV: Tusen takk...:) hunder og katter er utrolig kule sammen, det skal være visst..:)

  SvarSlett
 4. SV: Det må du nesten spørre Tinemor om, -jeg har jo bestilt min i litt ekstra stor, så da blir prisen litt større også..=)

  SvarSlett
 5. Åååååh sååå mange sokker!!! Det hadde jo vært en drøm å fått!! :) Liker sånt! Hjemme strikket sokker.. Så mye fint du har fått!! Gøy!
  Kos deg masse!

  SvarSlett