mandag 9. november 2009

pakke fra Landstil


Hei igjen. Nå er det igjen mandag, men behøver ikke være kjedelig fordi ;) denne pakken kom på døra i helga, har bare ikke rukket å legge ut bildene. Det er ting som jeg så meg ut, men ikke tok meg råd til å kjøpe da jeg var på Moi, på landstil...;) så dette bestillte jeg på nett-butikken deres.
Dette hjertet var bare enda nydeligere i virkeligheten enn på bildet<3


"Landstil-"hjertet har fått plass på kjøkkenet sammen med hjertet som jeg besstillte hos "Bo med barn". jeg blir så glad når jeg titter opp på den veggen... gir skikkelig energi om morgenen ;)

Artig å stå å smøre matpakker om morgenen når man er omringet av hjerter, hehe<3<3 class="Apple-style-span" style="text-decoration: underline;">
Selvfølgelig greide jeg ikke å dy meg, når jeg så denne artige varrianten .... kjøpte både
det store og det lille hjerte<3

Var Eeegentlig denne jeg skulle ha, da, hehe.... hadde fått i oppdrag å kjøpe en gave til meg og rune fra mamma-mi, og da valgte jeg dette fatet med stett og lokk:) Dethar jeg sikkla på ei god stund nå!! klem<3

6 kommentarer:

 1. så mye fint!!! gøy med pakke i posten:)
  ja pepperkakedeigen var på plass...kjøpte både deig og former...så nå kan jula bare komme;)

  jeg lurer litt på om det er bare det at du vil ha større bilder på bloggen eller om det er selve bilderedigering du lurer på???
  hvis det er bilde størrelsen så må du kanskje skifte bloggmal og forandre litt på størrelsen i HTML kodene...I know, det høres skummelt ut...men jeg klarte det...og da kan alle klare det;)
  gi meg et hint...så skal jeg prøve å hjelpe deg:)

  ha en flott dag...klem tara:)

  SvarSlett
 2. hallo igjen...tålmodig og tålmodig...nå får vi jo først se om jeg klarer å gjøre meg forstått i første omgang...er ikke noe god på sånne forklaringer i det hele tatt;)
  jeg gjør aldri noe med størrelsen på bildene mine når jeg redigerer de...det jeg har gjort er å forandre malen på bloggen...du går inn på utforming og velg ny mal (står på 2. linja øverst...)
  der må du velge Minima!!! og SÅ skjønner du, så må du inn på det litt skumle:/ nok en gang inn på utforming...og så Rediger HTML (2.linje øverst)
  her bør du lagre malen (laste ned og lagre) før du gjør noen forandringer...
  her scroller du deg nedover litt og litt...til du kommer til HEADER WRAPPER WIDTH...her bytter du ut det tallet som står der til 1000...
  neste du skal forandre er OUTER WRAPPER...her skal det også stå 1000...
  MAIN WRAPPER:750
  SIDEBAR-WRAPPER:220
  nesten helt nederst står FOOTER: 1000
  gå igjennom og sjekk at alt stemmer: header-outer og footer skal være 1000...main 750 og sidebar 220...
  så lagrer du med den oransje knappen nederst:)
  vær obs på at når du forandrer mal kan du miste endel innstillinger på bloggen...for det meste fargevalg og sånt tror jeg:)
  dette var første del av veiledningen...gi beskjed når den er i boks så skal jeg prøve å hjelpe deg videre;)
  masse lykke til!!!
  klem :O)

  SvarSlett
 3. ja gi beskjed hvis du ikke forsto en dritt!!!;)

  SvarSlett
 4. Koselig med hjerter..:) Og koselig med nytt kjøkken også kanskej?? =)

  SvarSlett
 5. Åhhh, så mye fint! Jeg ønsker meg så mye fra Landstil, men jeg synes frakten er så dyr:( Si ifra hvis du skal bestille igjen, så kan vi dele på frakten kanskje?:)

  SvarSlett
 6. skal jeg gjøre ;) det var lurt!! syns også det ble dyrt med den frakten... ;// I'll be in touch (eller noe sånnt, hehe)

  SvarSlett