torsdag 25. mars 2010

søstrene Greene

På Ski storsenter har de fått inn Søstrene Green, som jeg syns er utrolg morro å se i butikken hos ;) De har allt fra masse unyttigfjas, til oljeflasker, allt til badet, kjøkkenet (farvesortert!!)og organisk knask..og te (love it) oppbevaringsbokser m/baburskar, og handlevesker m samme motiv, og kjempebillg!! så billig at jeg trodde det var auro…. dama så litt rart på meg, men smilte da jeg spurte om dette var norske penger, hehe ;))

Jeg gikk mest i surr, og endte opp med en sånn shoppingbag til Hanna-mor med baburskaer. tror den var 17 kr eller noe sånnt. og en sånn fin flaske for å ha olivenolje på med helletut, den ga jeg 11, 30 sånn ca ;) angret virkelig på jeg ikke kjøpte den håndkremen de har, for den er 100 % naturlig, og koster bare 11 eller 13 kr, men glemte det helt, og den har fått så mye skryyyt!!

I går var min datter på ski, også hun glemte å kjøpe hand-kremtil meg, men ho hadde kjøpt noe annet hos søstrene grene…sånn spa-greie-dufter helt skjønt!! er i bamboo og lemongras..

det ene glasset er body scrub, det andre er bade-salt, og så på toppen er det den skrubbe-dingsen da ,) nå mangler vi bare badekaret, men body-skruben skal jeg prøve før.

Neste gang-ta en titt innom søstrene green..masse flott og bra for en billig penge ;)

P3254338 P3254349

Første bilde er gaven fra Maja, andre bilde ser dere den flaska jeg har olivenolje på..ikke verst for 11 kr? ;)

ha en flott dag videre…

Klem solveig

2 kommentarer:

 1. I alle dager, dette må jeg sjekke ut!?
  Er det en butikk eller et varemerke en butikk har fått inn? Hvilken butikk i så fall? :) hihi:)
  Jeg handlet i går, og må si det var litt dyrere enn det der.:S

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Å å kor spennande dette hørtes ut ! Eg elskar alt som en kan ha med seg i badekaret !! Oljer, badesalt, skum og badegakker ! Eg elsker simpelten å bade og får aldri nok av slikt stuff. Svigerinna mi seier det ikkje er vanskelig å kjøpe presanger til meg. Må sjekke kvar nærmaste butikk ligger !

  SvarSlett