torsdag 11. mars 2010

Solveig-prosjektet….

Jeg har en trappeoppgang som er rimelig kjedelig, såå jeg fikk en fantastisk!!!!! ide om å gjøre sånn a’la Ikea, og brodere ø vre delav veggen med bilder i forskjellige rammer;)

På bjelken under har jeg lyst å ordne sånn etterhvert..home sweet home-wallsticker<3

Men midt i mitt kreative hjørne, så skal ting skje rimelig fort og helst i går…så tre bilder kom opp og når jeg snekkra inn det fjerde..så kræsj!!! datt ett ned og ble ødelagt. Hphmmm!!! Noe amper la jeg det bildet til sidet,avviste all tilbud fra min kjære om hjelp(dette var mitt prosjekt!!!!) begynnte å slå inn neste bilde-hva skjer nå da???!! jo-neste bilde flyr ned og detter sundt! Når dette skjer med tre bilder, står jeg nærmest i trappa med hammeren i handa og gråter…så sinna på de bildene som ikke vilsamarbeide med meg… :(

For å gjøre historien kort, så kommin kjære meg til unnsetning igjen…hehe…”legg fra deg hammer*n solveig, og gå og ta deg en kopp te, så ordner jeg dette”….”alle vet at det er ditt prosjekt vet du, jeg bare hjelper til litt..”

hihihi..Følte meg somen liten manisk jentunge (glise) jaja, sånn er det når man har masse ideer,men ti tommeltotter,mener gift me en handyman

P2173981 P2173982

som dere ser,så er det langt
igjen ;), ha ei superkoselig helg!!!!♥♥♥

Klem solveig

2 kommentarer:

 1. Den trappa har allereie gått over i eit ikkje-kjedelig-stadie og kjem til å bli rasande flott !!

  Flink og kreativ jente, du Solveig !!!!!! Du er ganske lik meg. hihi Eg også har ein slik som synest hammaren er lett å bruke og som til stadigheit må trå til. Men han er ikkje på langt nær så kreativ som frua !

  Eg vil ønske deg ei riktig god helg !!

  SvarSlett
 2. tusen takk;)
  Skal sjekke det ut!
  ha en flott hælg!

  SvarSlett