torsdag 6. august 2009

Jentenes dag..er.. ;)


Hei, hei, Har vært en noe merkelig og hektisk sommer i år. Masse fine turer har vi fått, men har vært en del stress og tunge stunder også, som sikkert de fleste andre har... ;)
Uten å gå i dybden på det så er det noe jeg skal frem til..hehe..med fire unger (ja, arrester meg, jeg kaller de unger enda!!!) og til dels noe kaos innimellom kan det være en utfordring å sjonglere mellom unger mann, hus osv.. og at alle blir sett og hørt like mye.
Men ikke nok med det...de må føle at de blir sett like mye, selv om VI mener at vi har gjort jobben sånn rimelig prosentvis greit fordelt..vel..så kan man bli overrasket over hvordan ungene ser på fordelinga.
Så det er viktig å holde øya åpne og øra reine og på gløtt,som mamma ville ha sagt ;)

Når dette er sagt, så er jo det for at jeg nettop syns jeg har greid meg rimelig bra, sjonglert med litt alenetid med den ene og den andre og noen ferier med alle og noen turer med bare en eller to...men så kom det en tilbakemelding på at Majamomsen,17 snat 30 ;) har mye å tenke på, og har trenk en større bit av meg enn jeg har sett, og dette er noe som jeg nå har grepet fatt i.
Som de fleste som kjenner oss vet, så har vi ett unikt forhold, tørr jeg påstå. Så vi satte oss ned, fikk prata ut, ble enige om å sette ned tempoet noen dager, og ha noen jente-dager før skole-start.
I dag dro vi på go-biten og drakk kaffe-mokka, og spiste soft-is og kosa oss, bare oss to ;))
Avslutta med sol, hehe...var jo like ved. Så dro Vi hjem og drakk te og planla morgendagen/kvelden.
blir nok kino på oss to tenker jeg ;-)

2 kommentarer:

  1. Så koselig=) =) Skulle ønske jeg hadde en datter å dulle med jeg også, men skal nok vite å kose meg med mine to gutter også...=) Det får bli rallyturer istedet for café (flaks for meg at jeg liker rally da), og monstertruckshows, slædding med firhjulinger og camping i skogen...:) gleder meg jeg, syns det er morro allerede.

    SvarSlett
  2. tror nok det går så bra så, monica ;) Grunnen til at jeg tok opp dette er at det var mest for min egen del, er ikke noe pes å være sammen med unga, men når de vokser opp har de forskjellige behov og interesser og alle vi mødre vil jo ha prisen "årets mor" å da er det hjerteskjerende bare å oppdage sånne småting, eller feilkalkuleringer som jeg gjorde med maja...trodde detvar passe mamma-dose ;( så en ting lærte jeg, så lenge vi lever, uansett hvor mange barn vi har, har vi masse å lære ;))

    SvarSlett