mandag 17. august 2009

Gøteborg!! <3<3Siste helga før sykehus og skole-oppstart, tok vi med de to unga i midten, maja-moms og fredrik til Gøteborg;)
Der skulle vi ligge påhotell i to netter og bare nyyyyte...trodde vi, ehmeem!!
Lite ante vi at Madonna hadde tenkt seg til den byen akkurat når Hoffane skulle dit, så det var jo ikke ett hotellrom å oppdrive til fornuftig pris... men ble vi nedstemt av den grunn? nei, det ble vi ikke!! Ikjent Hoff-stil entret Rune en drosje eier av pakistansk opprinnelse og lurte på om han hadde noen lure ideer om overnattinger... og, jepp det hadde han! Vi burde dra i utkanten av Gøteborg på ett vandrarhjem for natten. Skeptisk...men dog, det gjorde vi;)Og du,detvar fint, rene hotellet, jo!!! Eneste forskjellen var at du hadde felles bad og toalett med flere rom, og at du måtte re opp senga selvog vaske rommet når du dro. Men så betalte vi deretter også... bare en brøkdel. Men jeg ble fassinert over hvor rent og skikkelig allt var.
Vel, vel. over til neste dag... da varvi i shopping-modus, maja og jeg. Så vi fikk gutta til å sette oss av på (for oss) det største shoppingsentret vi noen gang har sett, mens de ordna hotellrom.
Etter å ha trava i seks timer i butikker, begynnte gutta å mumle om mat, bading og Liseberg ;)
Så vi dro til gutta,hoppa i hotellets swimming-pool(verdens minste og kaldeste) deretter i badstua, så på moder India å spiste(anbefales!!) å til slutt Liseberg ;)
Må bare få med at den lørdagen så vi faktisk Limusinen og den mersedesen ho Maddonna satt i.Vi sto faktisk i bilen bak,men visst ikke det før neste dag,davi kjente igjen bilen i avisa,hehe;))
Her er noen bilder <3

2 kommentarer:

  1. Så hyggelig med Göteborg tur..:) Vi var innom der i sommer, men da holdt vi oss til Universeum ved siden av Liseberg..:)
    Du var forresten skikkelig PEN på bilde nr tre (ovenfra). =) (Så var dét sagt, hehe)
    Klems!

    SvarSlett