mandag 20. juli 2009

hjem, kjære hjem...

Der var vi hjemme igjen ;))
Trist å dra fra gode venner, men du så deilig å komme hjem til senga si og UNGA!!!! ;))Og gjett om vi ble overraskett, de hadde rydda og styra på, så det var jo bare å sette seg ned å nyyyyte <3<3 ;)

I dag "kidnappa jeg Maja på jobben, så stakk vi først til Askim å så i butikker, derretter dro vi ttil sverige å shoppa og spiste, hadde en skikkelig jente-dag!!
Avslutta kvelden med hårfarving, striping(ble fiasko på meg,må farve i morgen..usj..)

Nå fremover blir det stor-opprydding i klær og i kjelleren. Gangen skal også gjøres ferdig... Målet er å rekke å få malt siste rest i stua før vinteren også. Så her går dagene i ett...phu ./
love and peace ;D

4 kommentarer:

 1. Nææh, først nå ser jeg at du har skrevet beskjed til meg(?) på siden her.. hmmm.. skjønner ikke helt det er med "vennens mail-adresse..", har jeg det? Sjekke etterpå....
  Meeen, høres ut som at dere har det koslig, herlig å komme hjem til nyryddet hjem og greier..:) Snille og flinke unger!

  SvarSlett
 2. hvis du logger deg inn under noen andre sitt navn,så ser du at det er mye mereavansert enn hos meg og f.eks maria. ikke nok med at jeg må ha en google-kontoeller evt.. gjennom ensånn iq-test med bokstaver, såmå jeg vite din!!!! e-mail adresse????? ble veldig mye på en gang....you see?

  SvarSlett
 3. Hmmmm,, det er jo kjemperart.. Jeg er ofte innom siden min uten å være logget inn eller noe, og jeg får ikke opp noe sånt.. Og ikke har jeg noe sånt iq-test med bokstaver heller.. merkelig.. nesten så jeg får lyst til å titte innom deg og se hva det er du egentlig får opp..:P
  Merkelig at andre får lagt inn kommentarer, og ikke du..:S

  SvarSlett
 4. Jeg tror du har misforstått snuppa...:) I det bildet som kommer opp når man skal legge inn kommentar, kan man skrive inn SITT EGET google-navn. (det er det du logger inn med når du skal inn på bloggen DIN for å redigere eller blogge ett nytt innlegg). Det er veldig kjekt å logge inn sånn, for da slipper man å gjøre det igjen og alt går automatisk når man skal innom mange blogger å kommentere..
  Det du også kan gjøre, er å krysse av for "navn/nettadresse) og bare skrive inn navnet ditt og navnet på bloggen din, -det funker det også.. Så jeg skjønner ikke hva det er du ikke får til hehe.. :) Får jo kommentarer fra andre..=)
  Klems!

  SvarSlett