torsdag 17. mars 2011

gjesterommet er ferdig

Endelig har jeg tatt mot til meg og gått opp på rommet til Maja og ordna det til gjesterom. Det er ikke helt ferdig, men seng og allt som trengs er der .)
Jeg var jo så heldig å vinne ett gavekort på kremmerhuset fra lille liljehvit, det har jeg spart på helt siden før jul(var vel i den tiden jeg vannt det) tenkkte jeg skulle vennte til jeg fannt noe jeg virkelig fallt for, og hadde bestemmt meg ..så etter flere runder kom jeg hjem med dette for noen uker siden
DSC_2798_2253
ett helt nydelig bilde jeg bare fallt for som havner på gjesterommet (beklager at det vises så dårlig, men plasten var på..)
DSC_2773_2228
Ingen handletur uten nye kopper..hihi, har sikkla på disse ei stund for å si det sånn, så skal sammle meg opp til 6 kopper og 6 fat .
DSC_2774_2229DSC_2777_2232
Og så bare måtte jeg ha disse notatbøkene!! de finnes i alle farver og mønstre!! nyddelige
Jaa, det var det jeg fikk for det gavekortet og da var dagen min redda Smilefjes


Klem solveig

3 kommentarer:

 1. Herlig bilde og flotte kopper!
  Ha en fin siste halvdel av uken!
  Klem!

  SvarSlett
 2. Uff.. Det er en litt tøff periode det, når barna flytter hjemme fra. Har vært igjennom det en gang, og det er nok ikke lenge til neste gang nå, tenker jeg.. Jaja, men det er nå livets gang..
  Tenker på deg nå.. Men det går bra, man kommer seg videre til slutt ;-)
  Nydelig bilde du har kjøpt..
  Digger koppene dine, herlig farge.
  Jeg har nå prøvd å blogge litt da, c
  Klem fra meg her sør ;-)))

  SvarSlett
 3. Hellu :) takk for kommentaren! Jeg skal bli flinkere :) hehe ... Hva syntes du om designet forresten? syntes du det var greit ? Ok vi sees snart.

  ps: vil du også ha cd med alle bildene på ? Kan gjøre et unntak siden det er dere? hvis det er greit for Maja da:)Bildene er nemlig ferdig :P

  klem

  SvarSlett