lørdag 23. oktober 2010

vi har fått snø :))

Jeg syns det er helt hærlig med den første sneen, allt blir så lyst og rent rundt husene. Den forsvinner jo som regel like fort, den første sneen. men den gjør noe med oss mennesker, akkurat som en liten vitamin-innspøytning i denne høst/vinter overgangen :)

Må ikke glemme å si at Thea går sine siste dager på svangerskapet, så nå bare venter vi spent…

Til slutt så skal dere få se hva Maja kom med i går da jeg lå (kjentes ut som for døden –z-) flat på sofaen :) ps. er begynnt på antibiotica, så nå blir allt så mye bedre

Ha en fortreffelig helg

DSC_1528_1082 DSC_1529_1083

Klem solveig

3 kommentarer:

 1. Så søt Maja er! Trenger litt oppmuntring når man er syk. Det er skikkelig fælt å være syk assa! Så du skal få en GOD BEDRING fra meg også! :) KLEM

  SvarSlett
 2. For en herlig unge !!

  Ønsker deg riktig god bedring :)

  SvarSlett
 3. Hei hei lille du :) Jeg ville bare bringe deg den glade nyhet om at du har vunnet 1.plass på give-away'en inne hos meg!! Gavekort på 200 kr i valgfri butikk: Kid, Kremmerhuset eller Home&Cottage!!! :)

  Det eneste er: du har ikke skrevet hvilken butikk du vil ha gavekortet fra? Så legg igjen en kommentar inne hos meg med hvilken butikk du vil ha gavekortet fra, og en mail-adr jeg kan nå deg på, så jeg kan få post-adressen din :)

  Grattis!!!! :) Gleder meg til å sende deg gavekortet!! :)

  LiljeHvit

  SvarSlett