søndag 28. juni 2009

sitter her...


>

Mimrer litt om turen jeg og fredrik hadde oppover, og ja..hehe....på den hytta vi lå på oppoverturen hade vi det morro,må dere tro ;) Fant ei lampe i hytta som var heelt hippie<3<3,>

måtte bare ta bilde av den og en kjeeeempegammel ovn!!! vi var litt usikker på om den funnka, men den varma som bare det, den ;)

Hei igjen .))

Nå er jeg kommet hjem igjen, som dere ser ;) Mamma er bedre, men langtfra bra...
kunne ha skrevet en hel avhandling om sykehusene i "rike" velferts-norge!!!!!
men...over til Mysen, hehe..
her går ting i turbo-fart. ting skal ordnes til stevne og ledig distrikt, og jeg ligger RIMELIG etter...hmmmm...jaja!!
Har fått kjøpt kjole til Hanna og nye sko, så greier vi oss nok ;))
Skal å få tak i noe blomster til altanen i morgen. I dag har vi grilla og handla litt i siste liten-stæsj til stevne, og nå sitter jeg bare å roer hue og koser meg med en amstel, hehe...
mere oppdateringer etterhvert om nordoverturen med bilder, så følg med ;D

torsdag 18. juni 2009

nordover

etter mye tenking,snakking med legervurderinger opp og ned og i mente... har avgjørelsen fallt-nå drar jeg til Mosjøen til MAMMA'N min :)
Ho har vandret fra det ene til det andre sykehuset, så det var ikke lett å holde seg rolig og vente til vi fikk en avklaring på hva som feilte,og når jeg evt jeg skulle dra. men i dag blir ho sendt hjem fra Tromsø.
Ny medisin, men ustabil, for den har ikke begynnt å virke enda. Hadde ei åre som ikke var helt rett fasong på, eller noe sånnt, så der kom smertene fra. Jeg mente de bare skulle ta ut den åra,og sette i ei som var rett og fin,men neeeei, vi prøver med dop først, og virker ikke det,SÅ kan vi vurdere om vi må gjøre mere med ho.. what???!!!?!
Norske sykehus..skal jeg le eller gråte? de skal være glad jeg ikke var der oppe sammenmed ho, ihvertfall...
Broder'n tar imot ho i kveld, så får jeg daffe meg oppover i sånn passe kaffe-tempo, sånn at jeg er framme i morgen.
For bare ho går på badet, så løper hjerte.... og folk i den tilstanden sender rike helsenorge hjem??
men..må prøve å ikke vise det til mamma, all agressjonen jeg har til de sykehusene, hehe. Kan jo bli hjert-infark av meg da, hehe..neida.Uffda,galgenhumoren tok helt overhånd :))
Ha det bra i regnet da ;) tror dere får bedre vær over helgen, og møkkaværet kommer nordover da..så det er godt fordelt<3<3

mandag 15. juni 2009

stress...

har vært noen dager siden sist jeg har skrevet her, men det har vært så masse som har skjedd rund her. Marius har flyttet hjem. Felix, vår kjære katt er død, vi har gitt bort kattunger(fått fine hjem) beholdt Cruella ;)...blir etterhvert ett eget innlegg på henne!! ho gjør så masse ugagn, atte.. ;))
Har vært i Sverige på venne-tur, dro deretter til Drammen til ett vennepar av oss, ble varierende med søvn pga, alle tlf til/fra sykehuset med mamma, ett-åringen deres som hadde ekstremt brae lunger!!! og jeg og gubben som sliss om senga, hehe.Men trivsels-faktoren og kosen veide opp mot det<3
Etter det har jeg stort sett sittet i tlf, og sjekket flytider, sittet i tlf igjen og allt dette er for min kjære mamma er alvorlig hjerte-syk, og jeg føler meg så utrolig hjelpeløs her i sør når ho bor 100 mil nordover!!!
I morgen drar ho med syke-flyet til tromsø for å bli utredet, så i løpet av morgendagen /onsdag, burdejeg vite nok til å ta en avgjørelse om å drt etter til Tromsø. da vet jeg hvor lenge ho blir der og hva som skal gjøres.
Blir spennende å se åm det blir stevne i sør eller i nord....
den uvissheten og usikkerheten er ikke noe bra.Kjenner at hver fiber i kroppen min vil til mamma nå!!! men må være rassjonell, og fornuftig, planlegge...
ikke min sterke side...
Allt er kaos!! Ho der oppe, stevne snart, og ledig distrikt..allt er besstilt og bettalt..hjelp! ikke har jeg fått handla allt til stevne, klær og sånn,blir hellt stressa!!! stønn...må bare legge allt sånn til side og stole på at det ordner seg,og konsentrere meg om mamma akkurat nå, så vet jeg at resten ordner seg ;)

fredag 12. juni 2009

helg

nå er det endelig helg, som det så fint heter....men jeg er utslitt allerede!!!
Har vært så mye styr med det ene og det andre, og så har ryggen fått swg en smekk, så jeg skal til kiropraktoren til tirsdag å få sett på den,mens legen får henvist meg til mr og noe annet som jeg ikke husket. I dag skulle bare være en avslapperdag med Pia og johny i sverige, dajeg ble oppringt av mamma...ho har vært på overvåkningen i natt, og blir vel på sykehuset ei stund.. noe med hjertet, blir henvist til ekspert såfår vi se hva de gjør med ho. var noe forkalkninger osv...sitter å vet ikke når jeg skal dra oppover, veier før og imot, langt å dra..men vil jo være med mamma da!!
Veel,fikk nå kosa oss i sverige alikavel, men nå vandrer tankene..
Bra vi har håpet om en bedre verden friskt i minnet, sier nå jeg ;)

onsdag 10. juni 2009

kort om mine interesser ;)

Siden jeg kanskje treffer på noen som ikke kjenner meg her, så kan jeg jo oppdatere med å si litt mere om meg. Har mine fire barn som min store lidenskap, og gubben da<3>
Så har vi katta Thea og hennes kattunge Cruella. legger ved noen bilder av de. må få med at vi har ett marsvin og ei rotte også...ja, og så har vi hele familens trubadur.. bichon havanes-gutten whisky, som forøvrig melder seg villig til tjeneste!! ;) Ellers er vi vel en aktiv familie som liker å være sammen med gode venner, men også ha de berømte kvalitetstidene med ungene. De blir så altfor fort store...<3<3>


Det du kanskje IKKE visste var at jeg med årene er blitt utrolig glad i å hekkle og strikke!! spessielt luer og skjerf :-D)

Akkurat å skal jeg prøve meg på noen puter, kopp-håndduker og gryte-kluter ,)
legger ved noen bilder av mine første hekla/strikka div..
sånn, det var litt om hippie-inspira fra nord-norge :))

fra wordpress til blogspott....

Tja, prøver blogspott ei stund nå jeg. Har skrevet lenge på Wordpress...men ingen leser inlegga, så det var kjiiipt ;(
håper på masse respons nå da ;))